Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

wake me up,when september ends.

 Κ ερχεται η στιγμη στη ζωη του καθε ανθρωπου που σταματαει να κρυβεται.

 Το να κρυβεις τα συναισθηματα σου ,το να βαζεις ενα προστατευτικο τειχος μπροστα σου δεν κανει παντα τα πραγματα πιο ευκολα.Ισα-ισα,τα περιπλεκει.Ειδικα αν εισαι αυθορμητος ανθρωπος,κουραζεσαι γρηγορα.
 Ξερω πιο πολλα απ οσα αφηνω να φανει οτι ξερω.Μερικα απ αυτα δεν θα δειξω ποτε πως τα γνωριζω.Νιωθω πιο πολλα απ οσα αφηνω να φανουν,και οι πιο πολλοι ανθρωποι δεν θα μαθουν ποτε τα κενα που μου αφησαν οταν ξεκοψαμε.
 Τον απεφευγα γιατι με πληγωνε.Συχνα.Πληγες περιστασιακες μεν,αλλα βαθιες.Οταν του το ειπα δεν του αρεσε,αλλα ουτε εμενα μ αρεσει να χαλιεμαι.Φακ γιου.Οταν κατι δεν μ αρεσει,μπορει να μενω απο μαζοχισμο,αλλα δεν ειμαι τοσο μαλακας ωστε να μεινω μεχρι να μου αφησεις ψυχολογικα.
 Σε οσους γνωστους βλεπω στον δρομο και στο ασχετο σας κανω κωλοδαχτυλο και δεν σας μιλαω,ειναι επειδη ειστε σιχαματα και σας αντιπαθω μεχρι αηδιας.Αν μπορουσα θα σας εδενα σε μια καρεκλα και θα σας εκανα ψυχολογικο πολεμο μεχρι να κλαψετε σαν μωρα.(Κ εσενα χαπατο που δεν σου εσπασα το χερι περυσι επειδη σε εσωσε η φιλεναδα σου,φετος θα σου βγαλω τα νυχια με ταναλια.Ετσι για την πλακα του πραγματος)

Οσο για το πως νιωθω που ξεκιναει το σχολειο.
 ΝΤΑΙ ΝΤΑΙ ΝΤΑΙ.
 ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.Δεν μου ελειψε η καθε βλαμμενη πατσαβουρα που μιλαει στον τοιχο και περπαταει μονη της στην βροχη (τρου στοριζ) για να πεισει τον κοσμο οτι ειναι καταραμενη μοναχικη ψυχη.Αρχιδια εισαι μωρη.Απλα κανεις δεν σε θελει για παρεα επειδη εισαι ανυποφορη και ψωναρα.
 Επισης δεν μου ελειψε καμια βλαμμενη νεοχιπισσα που μου το παιζει φιλη και μετα παει και ρωταει τον κοσμο για την προσωπικη μου ζωη.ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΟΥΡΕΣ(τζιβες) ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ Κ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΞΕΡΕΙΣ.
 Και δεν μου λειπει καμια απαισια παρασταση που κατακρεουργει το εργο και τη ζωη του αγαπημενου μου ποιητη απο την 1η γυμνασιου.Ουτε καμια περιεργη καθηγητρια που ρωταει αν θα παμε στη πορεια "ετσι,για κους κους".Σχολειο ειναι ρε.Οχι η σουπερ κατερινα.
 Φετος,ο επομενος παραπληγικος που θα ρθει να φορτωθει την ωρα που λεμε κατι σημαντικο στην παρεα,θα παρει δρομο,και δεν θα ειμαι ευγενικη.
 Επισης ζωα,πληροφοριακα πρεζου λεγεσαι μονο οταν περνεις πρεζα(ξερετε,η με ενδοφλεβια η απο τη μυτη),και οπχοιος φοραει μαυρα δεν ειναι νεκροφιλος.Δεν ξερω τι σας εμαθαν στο χωριο σας,εδω παντως αυτα δεν ισχυουν.
 Α,και κατι αλλο,ξερω οτι ειμαι αξιοπεριεργη,αλλα με το να σχολιαζετε τους αστραγαλους μου δειχνετε ακομα πιο ηλιθιοι απο οτι ηδη ειστε.
 Προσπαθηστε να μην κανετε λες και το σεξ ειναι καποια σουπερ κουλ παρανομη διαδικασια,γιατι δεν ειναι.Ξερω ποσο σας σοκαρει,επειδη εχετε ελλειψη αλλα ειναι απλα ΣΕΞ,ΣΕΞ,ΣΕΞ και γκες γουατ,το εκαναν κ οι γονεις σου για να βγεις εσυ το παραπληγικο.

Θα κανω και μια ευχουλα,φετος να μην εχουμε αλλους χιπστερς που ακουνε ποστ πανκ.Αμα θελω βγαζω κ εγω τον χιπστερ απο μεσα μου,γιατι οταν ακουγα εγω ποστ πανκ,αυτοι ακουγαν μαχαιριτσα.Να το.Μεταλασσομαι.Σε λιγο θα παω να παρω σαλβαρι και να κανω τα μαλλια μου τζιβες.

(α,αγαπητε τζιβατε,σε εσενα μιλαω που κανεις μπαφους και νομιζεις οτι εισαι  γαματος και ζακι.Οι μπαφοι οπου να ναι δεν θα ναι παρανομοι,οποτε πρεπει να βρεις κατι πιο χαρντκορ να κανεις για να σαι μαγκας.Μη σου τρεχουν τα σαλια για το mdma γιατι αμα το μαθει η μαμα σου θα θυμωσει)

 Η μαλλον λεω να γινω καγκουρισα και επειδη παω στη παραλιακη μια φορα τον χρονο  που με αφηνει ο μπαμπακας, να νιωθω σουπερ κουλ.Και οταν μου κανει λαικ στιζ φωτοζ με το ποπ εξω ο σουπερ θεος καγκουρας με τους κοιλιακους και το μετροσεξουαλ ισιωμενο μαλλι να χαιρομαι.


 Τελος,οι σεξουαλικες προτιμησεις ειναι κατι που οριζεται απο τη φυση,οποτε πρωτου κοροιδεψετε τον αλλον που ειναι θυληπρεπης ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΞΕΝΑ ΒΥΖΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ.
(για σενα λεω,που εχασες την παρθενια σου σε σπιτι με κοκκινο φωτακι)

(ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ,ξερω ποιοι μαλακες εγραψαν τις ρατσιστικες ομοφοβικες ατακες στον τοιχο της ταξης του Γ.,και αν φετος δω τις μουρες τους και μ εκνευρισουν θα βγαλω τα προσωπικα τους στη φορα.Χωρις να μου εχετε κανει κατι.Ετσι,επειδη ειστε κοτες και μονο .Επειδη οι αληθινες αδερφες στην ουσια ειστε εσεις.Πουστοπαιδα(κλεμμενη φραση απο Αρη).Πουστηγκειδες.Αντε στη μαμα ρε το βραδυ να σας φτιαξει κρεμουλα.)

 Τελοσπαντων,σας αγαπαω κατα βαθος γιατι μπορω να σας κοροιδευω μες στα μουτρα σας και να μην μου απαντατε.Κ επειδη μια νυχτα απ τη ζωη μου ειναι 7 χρονια μπροστα απ τη δικη σας.Νηπια.


 Για να μην ειμαι φουλ κακια,μου ελειψαν και μερικα πραγματα.Τα παιδια της ταξης μου,τα κενα,οι"κοκες" με Δαναη,η τυροπιτα στο κυλικειο,τα πρωινα της Δευτερας που μαθενω ολα τα νεα απο το σαββατοκυριακο στο 2ο διαλλειμα και οι καλοι καθηγητες που κανουν ενδιαφερον μαθημα.Για ολους τους αλλους, μια χρονια ειναι και δεν θα δω τα φακφειζις σας εγκεν.

 Τα λεμε σε λιγες μερες,ο χρονος κυλαει αντιστροφα.Σας αγαπαω. ΔΕΝ.

2 σχόλια: