Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Τ. ♥


"My life-my whole life- take it, and do with it what you will. I love you-love you as I have never loved any living thing. From the moment I met you I loved you, loved you blindly, adoringly,madly!"


Κ ειναι κατι μερες που ξυπνας και δεν θες να σηκωθεις απο το κρεβατι σου.Ευχεσαι να νυσταζες κ αλλο κ αλλο κ αλλο και να βαραγες 24ωρο υπνου.Σε πιανει πονοκεφαλος και προσπαθεις να χωθεις κατω απο τα σκεπασματα,αλλα ο ηλιος σε τυφλωνει.Και αναγκαζεσαι να σηκωθεις,ακομα κ αν δεν εχεις τιποτα να κανεις,και καθολου ορεξη.Μετα απο κανα 4ωρο θυμασαι πως εχεις μια δουλεια-η δυο,η τρεις.Αγχωνεσαι,αλλα στο τελος δεν κανεις τιποτα.

Κ ειναι και κατι σκατενιες παρακμιακες νυχτες,που ξαφνικα γινεται ενα τσαφ,μια λεξη,ενα κατι ,ενα πολυ μικρο πραγμα.Ξαφνικα γυριζεις 3 χρονια πισω,κ εισαι ακομα κοριτσακι,με ενα μονιμο χαμογελο χαραγμενο στο προσωπο σου.Το οποιο δεν σβηνει ,παρολα αυτα που εχουν ξεκινησει να γινονται,και τι ειρωνια,δεν το χεις καν καταλαβει.Στο παρον ομως σ ενοχλουν τα παντα και θες να σκασουν ολοι,να παψουν να μιλανε,να βηχουν.Να αναπνεουν.Να ψοφησουν ολοι τελοσπαντων σε ακτινα ενος χιλιομετρου.
Και ξαφνικα ραγιζεις.Η μονη σου σχεση με το παρελθον ειναι οτι ραγιζεις για τον ιδιο λογο με τοτε.Μ εκεινα τα χαμογελα.Εκεινα τα πειραγματα.Εκεινα τα πρωτα,δυνατα,ανοθευτα συναισθηματα.Εκεινα τα θελω και τα γιατι που παραμενουν ακομα.Σου λενε πως εισαι μικρη,πως δεν πειραζει,εχεις τοσα χρονια ακομα να ζησεις,τοσα πραγματα να συναντησεις και εσυ θες να τους πεις να πανε να γαμηθουν.Θελεις αυτα τα 3 χρονια σου πισω,οχι απ αυτον ,αλλα απο εκεινους,ολους τους αλλους.
Τα πραγματα που θαβεις βαθια μεσα σου,τα πραγματα που προσποιεισαι πως δεν σε νοιαζουν,πως δεν υπαρχουν πια,τα τερατα κατω απο το κρεβατι σου,το μελανο σημειο στην δικη σου ιστορια ειναι ακομα εκει.Κ ας κανεις πως δεν υπηρξαν ποτε.Ακομα κ αν προσπαθησες να πεισεις τον εαυτο σου πως ολα αλλαξαν,μερικες φορες γυρνας πισω και κοιτας τα ερειπια.Ανατριχιαζεις.Γιατι ξερεις το γιατι.Το γιατι που εχει μεινει μετεωρο

1 σχόλιο:

  1. Από πού πηγάζει τόσο ταλέντο;Μπορώ να πω ότι κάθε φορά που δημοσιεύεις μια νέα ανάρτηση,τη διαβάζω χωρίς να χάσω χρόνο.Συνέχισε την καλή δουλειά και να θυμάσαι ότι οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή