Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Στην Α. λοιπον

 Λενε,πως οι γοργονες δεν μπορουν να κλαψουν,διοτι δεν χυνουν δακρυα.Υποφερουν σιωπηλα,επομενως και περισσοτερο.Η Α. εχει μαλλια γοργονας,μεχρι τη μεση και πρασινα,και σπανια θα κλαψει απο λυπη.Συνηθως,κλεινεται στον εαυτο της και τη πιανει εκεινο το απαισιο σφιξιμο στο στομαχι,εχει ευαισθητο στομαχι ειναι η αληθεια,και οποτε ειναι ασχημα ψυχολογικα νιωθει καποιον να της γραπωνει τα σωθικα.Επισης εχει την κακη συνηθεια να ταυτιζεται με διαφορες μικρες μαλακιες σαν την παραπανω γιατι την εμπνεουν.
 Η Α.ειναι κατα βαθος καριολα.Κανει πουστιες,κρυβει μυστικα,δεν ξερει και εκεινη τι θελει.Ενας παλιος "φιλος" της,της ειπε προσφατα πως της αρεσει να βλεπει τα παντα να καταρεουν γιατι κ εκεινη ειναι γαμισετα μεσα της.Οτι γαμαει τα παντα γυρω της,μονο για να δει να αξιζαν τον κοπο.Η αληθεια ειναι πως η Α. δεν υπολογιζει τα αισθηματα των αλλων πια,γιατι πιστευει πως κανεις δεν εχει πληγωθει πιο πολυ απο κεινη,και αφου εκεινη την παλεψε,ε θα την παλεψουν και αυτοι στη τελικη.Το υπερτροφικο εγω της δεν της αφηνει περιθωρια να σκεφτει τους αλλους.
 Βασικα η Α.προσπαθει να μην νιωθει.Αυτος ειναι ο μεγαλυτερος στοχος της.Δεν θελει να εχει συναισθηματα.Ποιος τα χρειαζεται,αλλωστε?Δεν ειναι και τοσο δυσκολο,αλλωστε τιποτα απ ολα οσα γινονται τωρα στη ζωη της,δεν θα εχει σημασια σε ενα χρονο η δυο.Προσπαθει να το μεταδωσει και στους αλλους αυτο.Οταν κατι την τσουξει,απλα κανει λες και δεν εγινε ποτε.Υπαρχουν παντα εναλλακτικες,αλλοι γκομενοι,αλλες φιλες,αλλα ρουχα,αλλα βιβλια,τοσες πολλες χωρες και ανθρωποι σ αυτο το πλανητη.Για ολους μας υπαρχει μια νεα,καλυτερη αρχη.Αλλωστε,αν εμαθε κατι απο την συντομη ζωη της η Α.ειναι οτι οταν πιανεις πατο,το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να ανεβεις πιο δυνατος.
 Το πιο σημαντικο πραγμα γ αυτην ειναι η υγεια.Απαξ και εισαι υγιης,ολα τ αλλα ερχονται δευτερα.

 Υπαρχουν ομως και μερες που η Α.ειναι καλη.Οταν πχ νιωθει ανετα με τα ατομα γυρω της.Οταν μυριζει το δερμα της σαν τα σχοινια του shibari.Οταν κανει βολτες στον κεραμεικο.Οταν παιζει το αγαπημενο της τραγουδι και χορευει.Οταν εχει ηλιο.Οταν ειναι με τις φιλες της για καφε.Οταν διαβαζει ωραια βιβλια.

 Κ οπως ελεγε και μια ψυχη,οταν δειτε την καλη Α.να της πειτε οτι μου λειπει,πρεπει να γυρισει πισω.

1 σχόλιο:

  1. You can close your eyes to the things you do not want to see, but you cannot close your heart to the things you do not want to feel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή