Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Crush-ο ορισμος

Το παρακατω κειμενο χμμμμ....
Αυτη η αθλια μαπα προηλθε απο μια συζητηση μου με την φουξια
σχολιαζαμε κλασσικα τις καταστασεις στη ζωη της και τοτε προεκυψε η ευλογη απορια
"τι ειναι crush?"
ΟΠΟΤΕ κ εγω της εδωσα τον ορισμο σε απταιστα γκρικλις
και εκεινη τον "μετεφρασε"
(ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΕΓΩ)


crush(το)-ουσιαστικό γένους αρσενικού- θηλυκού-ομορφυλόφιλου-ουδέτερου-ερμαφρόδιτου-τρανς κλπ. :
ένας μαλάκας που πας και σκαλώνεις γιατί η τύχη είναι όχι μόνο τυφλή αλλά και κουφή.
Συνήθως το crush είναι ένας σαβουρογάμης που σε παίρνει και σένα σβάρνα και μετά σε πετάει σαν χρησιμοποιημένη καπότα από τα LIDL(αλυσίδα supermarket,ψάχτο στο γράμμα L).
Εσύ, δε,μένεις να κλαίς από 6μηνο ως και 3 χρόνια σαν να σου χει πεθάνει ο σκύλος, ενω επειδή ο λεγάμενος έχει που και που καύλες και σου δίνει σημασια είσαι ή μονίμως μες τη χαρά (γιατί δεν σου πάει η καρδιά να τον αφήσεις με το πουλί στο χέρι, σου πάει αγαπητή?) ή μες τη θλίψη(γιατί έκανε ό,τι ήθελε με το χέρι σου και όχι μόνο )και γενικά επικρατεί μια κατάσταση σαν να είσαι 8 μηνών έγκυος και να κάνουν πάρτυ οι ορμόνες σου.
Κατα κανόνα καταληγεις πληγωμένη μπροστά από ενα pc να ακούς κλαψοτράγουδα,να οδύρεσαι,ή και να τρώς ό,τι πιο παχυντικό,με αποτέλεσμα να γίνεις τοφάλα.
Το crush αποκλείεται να είναι φυσιολογικός άνθρωπος. Ούτε ναχει νορμαλ ψυχολογία.

Αλλά επειδή το crush είναι σαν την περίοδο, θα σε βασανίζει ανελέητα καθώς θα επιστρέφει συχνά πυκνά να σε κάνει να φτύσεις αίμα. Θα σε χτυπάει στο φιλότιμο πουλώντας σου αγάπες, τάζωντας σου γάμους με παρανυφάκια, λαγούς με πετραχίλια, καλύβες στη μέση του ωκαιανού για να ζήσετε τον έρωτά σας και περιληπτικά σκηνικά σε φάση "έρωτας στα χρόνια της χολέρας''
Ως γνωστών, η ανθώπινη βλακεία είναι ανίκητη και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, οπότε έχεις μια καλη δικαιολογία που ξαναϋποκύπτεις σαν ηλιθια φοράδα, και μάλιστα με το χαρούμενό της ύφος.
Ο άλλος δε σαν καθαρόαιμος γάιδαρος (τα μουλάρια δεν είναι καθαρόαιμα) μόλις μυριστεί συναισθηματικό δέσιμο θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια τύπου bugs bunny. Μη σου πώ ότι θα το παίζει και ήρεμος κάθε φορά που σε συναντάει.(what's up doc?).
Και εσύ θα κρατιέσαι να μην του postάρεις στο wall εκείνο το γκρούπ που λέει: "remember,you may pretend that we are strangers but i've seen you naked" αλλά πιο πολύ θα κρατιέσαι να μη φάς το τελευταίο παγωτό γιατί μετα την μία πίτσα, τη μακαρονάδα, τη μερέντα και τα πατατάκια που κατέβασες από το θυμό σου φοβάσαι μην ανακατευτείς λόγο κακού συνδιασμού με τις 9 βότκες που ήπιες.


Άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις:



ευνουχισμός


ναρκωτικά


ηερμιστικές ενέσεις


αλκοόλ


μαθήματα box


πακέτα απο χαρτομάντηλα klinex


καλή σύνδεση net


κονέ με το πιο κοντινό ζαχαροπλαστείο


καινούριο crush που θα αποδειχθεί ίδιο με το προηγούμενο και θα ψάξεις και για άλλο και αυτό θα συμβαίνει συνέχεια μέχρι να βρείς εσύ έναν κακομοίρη να του φορτώσεις τα ψυχολογικά που σου άφησαν οι άλλοι.



Γιατι ή ζωή κάνει κύκλους..

1 σχόλιο: